Ziaja natural care izzadásgátló 60 ml

Raktáron

Izzadásgátló dezodor ásványi formulával. Bőrtípus: Minden bőrtípusra Korosztály: 12 éves kortól Használat: Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a hónalj száraz bőrére, hagyja megszáradni. 98%-ban természetes eredetű, innovatív ásványi összetevőkből készült izzadásgátló dezodor.

1 374 Ft
egységár: 22,9 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887053569
Márka:Ziaja
Kiszerelés:60 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja natural care izzadásgátló 60 ml Részletes leírás

Izzadásgátló dezodor ásványi formulával.



Bőrtípus: Minden bőrtípusra



Korosztály: 12 éves kortól



Használat: Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a hónalj száraz bőrére, hagyja megszáradni.



98%-ban természetes eredetű, innovatív ásványi összetevőkből készült izzadásgátló dezodor. Ásványi formulája a kaolin és a magnézium só hatékony aktivitásán alapul. Az izzadásgátló tulajdonságokkal rendelkező alumínium-klorid helyett használt alternatív összetevő a magnéziumsó, mely csökkenti az izzadást és a kellemetlen szagokat. Olíva fitoszterolokat és hidratáló tejsavat tartalmaz, melyek nyugtató hatásúak a felszíni bőrsérülésekre, mivel hozzájárulnak a kollagén bioszintézisének fokozásához, így az epidermisz regenerálódási folyamata felgyorsítható.



Hatóanyagai fokozott izzadáskor aktiválódnak. Semlegesítik a kellemetlen szagokat. Ápolja a hónalj érzékeny bőrét.



Parabén-, alkohol-, színezékanyag-, alumínium és etil-alkohol mentes termék.



Vegán termék



Összetevők: Aqua (Water), Magnesium Sulfate, Triethyl Citrate, Polyglyceryl-2 Caprate, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Kaolin, Canola Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Lactic Acid.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.