Faith In nature hajmaszk shea vaj és argán olaj 300 ml

Faith In nature hajmaszk shea vaj és argán olaj 300 ml

Nincs raktáron

Mélyen tápláló hajmaszk Fair Trade shea vajjal készült és argán olaj segítségével kezeli az extra száraz hajat és fejbőrt. -99%-ban természetes eredetű, bio kivonatokkal -Fair Trade Shea vajjal -100% Természetes illatanyag -Vegán és állatokon nem tesztelt -100% -ban újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás Vegán, állatkísérletektől mentes, 100%-ban természetes hajmaszkjaink tökéletesek azok számára, akik olyan gondoskodóak a bolygónkkal, mint saját hajukkal.

Kosárba
EAN kód:708002307683
Márka:Faith In
Kiszerelés:300 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Faith In nature hajmaszk shea vaj és argán olaj 300 ml Részletes leírás

Mélyen tápláló hajmaszk Fair Trade shea vajjal készült és argán olaj segítségével kezeli az extra száraz hajat és fejbőrt.
-99%-ban természetes eredetű, bio kivonatokkal
-Fair Trade Shea vajjal
-100% Természetes illatanyag
-Vegán és állatokon nem tesztelt
-100% -ban újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás Vegán, állatkísérletektől mentes, 100%-ban természetes hajmaszkjaink tökéletesek azok számára, akik olyan gondoskodóak a bolygónkkal, mint saját hajukkal. A mi 99%-ban természetes hajmaszkjaink olyan organikus összetevőket és 100%-ban természetes illatanyagokat tartalmaznak, melyek segítségével olyan speciális, otthoni extra kezelésben részesülhetsz, amelyet a hajad csak megérdemel. 100%-ban újrahasznosított tégelyekbe csomagoltuk termékeinket a legkeresettebb illatokban. Használati útmutató: Vidd fel a maszkot hajmosás után nedves hajra. Oszlasd el, hogy jusson belőle mindenhová és hagyd rajta 3-20 percig. Minél tovább marad rajta, annál jobban táplál. Majd öblítsd le meleg vízzel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.