Ziaja natural care hajpakolás 150 ml

Raktáron

Természetes hidratálás a haj és a fejbőr számára Hajtípus: Minden hajtípusra Korosztály: 6 éves kortól Használat: Egyenletesen vigye fel a frissen mosott és törölközőszáraz hajára. Gyengéden masszírozza bele.

1 760 Ft
egységár: 11,73 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887053521
Márka:Ziaja
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja natural care hajpakolás 150 ml Részletes leírás

Természetes hidratálás a haj és a fejbőr számára



Hajtípus: Minden hajtípusra



Korosztály: 6 éves kortól



Használat: Egyenletesen vigye fel a frissen mosott és törölközőszáraz hajára. Gyengéden masszírozza bele. Amennyiben balzsamként kívánja használni úgy, 3-5 perc elteltével alaposan öblítse le langyos vízzel. Pakolásként hagyja a haján 10-15 percig, majd alaposan ölítse le. ?



98%-ban természetes eredetű alapanyogokból megalkotott hidratáló haj- és fejbőrpakolás, a ragogó hajért. Természetes és vegán kondicionálókat tartalmaz?, mely hidratálja a száraz hajat?, kisimítja a és megkönnyíti annak kifésülését. Segít visszaállítani a haj egészséges ragyogását?.



Szilikon-, ásványi olaj-, parabén és SLS mentes termék



Vegán termék



Összetevők: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, PCA Glyceryl Oleate, Cetyl Palmitate, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Glucoside, Shea Butter Ethyl Esters, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Canola Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Inulin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Lactic Acid.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.