Thermal Haj és Fejbőrápoló krém

Raktáron

A gyógyvízben lévő ásványi anyagok valamint a boróka illóolajában lévő hatóanyagok korpásodást gátló hatásúak. .

1 661 Ft
egységár: 22,14 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997182112117
Márka:Thermal
Kiszerelés:75 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thermal Haj és Fejbőrápoló krém Részletes leírás

Gyógyvízzel készült hajpakolás, amely révén a hatóanyagokat intenzíven a bőrbe juttatja. A mikro-és nyomelemeket nagy mennyiségben tartalmazó gyógyvíz a hajképződéshez szükséges aminosavakat tartalmazó búza-protein hidrolizátummal az ép hajszál-képződéshez szükséges tápanyagokat egészíti ki. Az E-, B1-, B3-, B5   és H vitaminok a vérkeringést és az egészséges hajképződést serkentő, a hajhullást fékező boróka illóolajával a hajhagymák regenerációját és az erős hajszál-szerkezet kialakulását segítik. A gyógyvízben lévő ásványi anyagok valamint a boróka illóolajában lévő hatóanyagok korpásodást gátló hatásúak. A H-vitaminnak az őszülést késleltető hatása ismert, így a hajhagymákban az antioxidáns-hatású krém-komponensek segítségével a hajszínt meghatározó pigment-anyagok képződését és stabilitását is javítja. Az E és a H-vitaminok a hajas fejbőr és a haj un. zsírosodását meghatározó faggyút képező mirigyek működését is szabályozzák.

A krémben lévő B-vitamin komplex az un. stressz-hatások következtében fellépő hajhullást is hatékonyan fékezi. Bőrbarát pH-ja miatt a bőr un. védő savköpenyének megőrzésében segít.

A krém alkalmazása :
- hajmosást követően a festett, igénybe vett, hosszú szálú töredező hajvégekre mogyorónyi mennyiségű krémet kenve 10 percig hatni hagyjuk, majd leöblítjük.
- hajmosás előtt a fejbőrbe masszírozva a korpásodás illetve a hajhullás gátlására, hajnövekedés serkentésére. 20 perc várakozás után a hajat megmossuk.

 

Thermal Haj és Fejbőrápoló krém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2022. 11. 17.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2016. 05. 31.

  Erősebb, jobb tartású lesz tőle a haj.