Ziaja natural care sampon 200 ml

Raktáron

Növényi eredetű formulát tartalmazó sampon. Hajtípus: Minden hajtípusra Korosztály: 12 éves kortól Használat: A samponból egy kis mennyiséget oszlasson el a vízzel megnedvesített kezében, és masszírozza addig, amíg hab nem keletkezik.

1 760 Ft
egységár: 8,8 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887053538
Márka:Ziaja
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja natural care sampon 200 ml Részletes leírás

Növényi eredetű formulát tartalmazó sampon.



Hajtípus: Minden hajtípusra



Korosztály: 12 éves kortól



Használat:  A samponból egy kis mennyiséget oszlasson el a vízzel megnedvesített kezében, és masszírozza addig, amíg hab nem keletkezik. Mossa meg a haját és a fejbőrét. Öblítse le langyos vízzel. Ismételje meg a műveletet. A simaság fokozása érdekében, a hajmosást követően alkalmazza a hajpakolásat is. ?



98%-ban természetes eredetű összetevők felhasználásával készült, tiszító, kímélő sampon. Gyengéden ápolja az érzékeny, viszketésre hajlamos fejbőrt.? Gazdag textúrájú, sűrű habot képez, de az egyedi formulájának köszönhetően könnyen leöblíthető. Kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt?. Eltávolítja a styling kozmetikumok maradványait? és nem befolyásolja a bőr természetes pH-értékét?. Természetesen hidratálja és puhává teszi a hajat, frissességet és kellemes illatot biztosít.?



Összetevők: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glycerin, Polyquaternium-22, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Olivamphoacetate, Laureth-2, C12-13 Alkyl Lactate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.