Idelyn beliema effect plus hüvelytabletta 7 db

Idelyn beliema effect plus hüvelytabletta 7 db

Raktáron

'A Beliema® Effect PLUS hialuronsav és laktit-monohidrát alapú hüvelytabletta hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére, akár gomba, akár baktérium okozta. A Beliema® Effect PLUS egy kis kemény tabletta, melyet mélyen a hüvelybe kell helyezni annak érdekében, hogy helyreállítsa és fenntartsa a természetes hüvelyflórát és az egészséges hüvelyi pH-t.

5 216 Ft
egységár: 745,07 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8596024018975
Márka:Idelyn
Kiszerelés:7 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Idelyn beliema effect plus hüvelytabletta 7 db Részletes leírás

"A Beliema® Effect PLUS hialuronsav és laktit-monohidrát alapú hüvelytabletta hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére, akár gomba, akár baktérium okozta. A Beliema® Effect PLUS egy kis kemény tabletta, melyet mélyen a hüvelybe kell helyezni annak érdekében, hogy helyreállítsa és fenntartsa a természetes hüvelyflórát és az egészséges hüvelyi pH-t. Ennek eredményeképpen elmúlik a fertőzés és a kellemetlen tünetek.
• Fenntartja az egészséges hüvelyi pH-t
• Helyreállítja a hüvelyflóra természetes egyensúlyát
• Biztonságos és könnyű alkalmazni,
Orvostechnikai eszköz mely gyógyászati segédeszköznek is minősül.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.