Nexcare sebtapasz blood-stop vérzéscsillapító vegyes 14 db

Raktáron

A sebtapaszok m-doc™-ot tartalmaznak, amely gyorsabban elállítja a vérzést, mint a hagyományos sebtapasz. Darab/csomag: 10. Puha és légáteresztő anyag, amely mind a négy irányba jól nyújtható. Vízálló ragasztóval.

1 888 Ft
egységár: 134,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4001895926495
Márka:Nexcare
Kiszerelés:14 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nexcare sebtapasz blood-stop vérzéscsillapító vegyes 14 db Részletes leírás

A sebtapaszok m-doc™-ot tartalmaznak, amely gyorsabban elállítja a vérzést, mint a hagyományos sebtapasz. Darab/csomag: 10. Puha és légáteresztő anyag, amely mind a négy irányba jól nyújtható. Vízálló ragasztóval. Olyan anyagokból készült, amelyek megvédik a bőrt az UV A és UV B sugárzástól (50-et meghaladó UV-faktor). Nem tartalmaz természetes gumilatexet. A Nexcare™ Blood-Stop sebtapasz eldobható, elsősegélynyújtásra ideális felragasztható csíkok, amelyek mikrodiszpergált oxidált cellulózt tartalmaznak, és ezáltal csökkentik a vérveszteséget és gyorsabban elállítják a vérzést, mint a hagyományos kötszerek. Ha gyorsabb vérzéscsillapításra vagy kisebb sebek (vágások, zúzódások, horzsolások) elfedésére és védelmére van szüksége, válassza a Nexcare™ Blood-Stop vérzéscsillapító sebtapaszt. A vérzéscsillapító sebtapaszok olyankor is ideálisak, amikor borotválkozás vagy szőrtelenítés közben megvágja az arcát vagy a teste bármely részét. Rugalmas és jól nyújtható anyagból készül, amely együtt hajlik és mozog Önnel. Nagyon jól átereszti a levegőt a kivételes kényelem érdekében. A kötszer megfelelő tapadása biztosítja a por és más szennyeződések távol tartását.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.