Yamuna testvaj fűszeres vanília 50 ml

Nincs raktáron

YAMUNA TESTVAJ FŰSZERES VANÍLIA 50ML Erőteljes és lehengerlő illat, mely melegen körbeölel a csípősen friss hideg időben, és olyan, mintha egy luxus parfümériából léptél volna ki! Az örök klasszikus kellemesen édes vaníliát megbolondítottuk egy csipetnyi tobaccóval, de éppen csak annyival, hogy a bourbon vanília finoman fás és füstös jegyeit is előcsalogassuk a fagyos téli napokra.

Kosárba
EAN kód:5999545600071
Márka:Yamuna
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna testvaj fűszeres vanília 50 ml Részletes leírás

YAMUNA TESTVAJ FŰSZERES VANÍLIA 50ML

Erőteljes és lehengerlő illat, mely melegen körbeölel a csípősen friss hideg időben, és olyan, mintha egy luxus parfümériából léptél volna ki!

Az örök klasszikus kellemesen édes vaníliát megbolondítottuk egy csipetnyi tobaccóval, de éppen csak annyival, hogy a bourbon vanília finoman fás és füstös jegyeit is előcsalogassuk a fagyos téli napokra. Bőröd extrán hidratált és hálás lesz a hozzáadott shea és kakaóvajért, az olajak közül a makadámia és olíva gondoskodik a puhaságért. Fűszeres Vanília Testvajunk elcsábít krémesen lágy textúrájával, és egy csodálatosan ragyogó és sokoldalú illatba burkol.
Légy érzéki és csábító új illatcsaládunkkal!
Nem tartalmaz paraffint és mesterséges színezéket!



HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A terméket vigye fel a bőrre, és lassan, egyenletesen oszlassa el a kezén, míg be nem szívódik.

Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.

Összetevők: Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Isopropyl Isostearate, Phenyl Trimethicone, Glyceryl Rosinate, Phenoxyethanol, Parfum, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Coumarin, Eugenol, Linalool

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.