Yamuna masszázskrém frangipáni-jázmin illattal 1000 ml

Nincs raktáron

Yamuna masszázskrém FRANGIPÁNI-JÁZMIN illattal 1000ml A már jól ismert gyorsan beszívódó és lágy Yamuna masszázskrém alapot ezúttal a kecsesség, a nőiesség és a báj virágainak illataival tettük igazán tökéletessé.

Kosárba
EAN kód:5999545551618
Márka:Yamuna
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna masszázskrém frangipáni-jázmin illattal 1000 ml Részletes leírás

Yamuna masszázskrém FRANGIPÁNI-JÁZMIN illattal 1000ml

A már jól ismert gyorsan beszívódó és lágy Yamuna masszázskrém alapot ezúttal a kecsesség, a nőiesség és a báj virágainak illataival tettük igazán tökéletessé.
Egy elképesztő aroma, ami egyenesen elvarázsolja az érzékeket.
Repítse Önt is, fantasztikusan üde virágos frangipáni-jázmin illatú masszázskrémünk egyenesen az Is tenek csodás szigetére, Balira.

Testápolásra vagy bármely testrész masszírozására.
Minden bőrtípusra ajánlott.

Összetevők: Aqua, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Palmitic Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Butylparaben, Sodium Hydroxide, Ethylparaben, Arachidic Acid, Myristic Acid, Propylparaben, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.