BetterYou Magnézium testápoló 180 ml

BetterYou Magnézium testápoló 180 ml

Nincs raktáron

A magnézium testápoló magnézium-kloriddal, shea vajjal, kókuszolajjal és E-vitaminnal egyedülálló terápiás testápolót alkot. Használja minden nap az egész testen, hogy javítsa a bőr rugalmasságát és támogassa általános egészségi állapotát.

Kosárba
EAN kód:5060148521251
Márka:BetterYou
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BetterYou Magnézium testápoló 180 ml Részletes leírás

Kitűnő hidratáló tulajdonsága révén a bőrt lággyá, simává teheti, még a legérzékenyebbet is hatékonyan támogathatja. Kifejezetten ajánlott dehidratált és irritált bőrre.

A minőségi Zechstein BetterYou magnézium-klorid a tengerből származik Zechstein – Európa természetes magnéziumforrása, amely mélyen a szárazföldi kéregben rejtőzik. Zechsteint több mint 250 millió évvel ezelőtt mentették meg a szennyező anyagoktól, biztosítva a magnézium tisztaságát és minőségét.   

Bőrgyógyászatilag tesztelt és érzékeny bőrre is alkalmas. Vegán minősítés, pálmaolaj nélkül.

Alkalmazási javaslat: Gyengéden masszírozza a testápolót tiszta, száraz bőrfelületre. Az egész testére használhatja. Legjobb hatás érhető el, ha fürdés vagy zuhanyzás után alkalmazza.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.