Parajdi fürdősó levendulás 1000 g

Parajdi fürdősó levendulás 1000 g

Nincs raktáron

A parajdi levendulás fürdősó természetes összetevőinek köszönhetően jótékony hatással van a szervezetedre. A levendula illatának köszönhetően megnyugtatja az idegeket és segíti a maximális ellazulást.

Kosárba
EAN kód:5999887956010
Márka:Parajdi
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parajdi fürdősó levendulás 1000 g Részletes leírás

Ez a fürdősó különlegesség levendula felhasználásával készül. Ez a gyógynövény nagy népszerűségnek örvend, ezért ajándékba is tökéletes. A levendula jellegzetes illata megnyugtatja az idegeket, segít leküzdeni a stresszt, és teljes ellazulást biztosít!

Parajdi sóval kombinálva a levendulás fürdősó hatása rendkívül széleskörű:
Segít ellazulni a nap végén, teljes relaxációt biztosít! Tisztítja a tüdőt és a légutakat!
Kezeli az ízületi-, és izomfájdalmakat, hatékony reumás panaszok esetén is!
Alkalmazása felér egy méregtelenítő kúrával! Hatására a bőr feszessé és rugalmassá válik!

A parajdi fürdősó jót tesz a hajadnak is!
A fürdősó adagolása fontos szempont. Ha túl sokat teszel a vízbe, a sűrű víz miatt kiszáradhat a bőröd! A megfelelő mennyiség nagyjából fél kg alkalmanként! Akár a hét minden napján használható a levendula fürdősó, használd ki a természet adta kincseket és jótékony hatásaikat!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.