Larbre Vert szappan családbarát 2x100g 200 g

Raktáron

Növényi olajokból készült L'Arbre Vert szappan, mely tisztítja és védi még a legérzékenyebb bőrt is, így az egész család és a babák bőrére is kifejezetten alkalmas. A L'Arbre Ver hipoallergén hidratáló szappan természetes formulája növényi olajokból készült.

970 Ft
egységár: 4,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:3450601029035
Márka:LArbre Vert
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Larbre Vert szappan családbarát 2x100g 200 g Részletes leírás

Növényi olajokból készült L'Arbre Vert szappan, mely tisztítja és védi még a legérzékenyebb bőrt is, így az egész család és a babák bőrére is kifejezetten alkalmas. A L'Arbre Ver hipoallergén hidratáló szappan természetes formulája növényi olajokból készült. Hidratálja a bőrt, miközben kifejzetten óvja az érzékeny bőrüeket ls a babábakat. Hipoallergén és pH-semleges, 95%-ban természetes összetevőkből készült Franciaországban, a L'Arbre Vert ökológiai szemléletének megfelelően. A terméket az ECARF, Európai Központi Allergiakutató Alapítvány tanúsítja. Természetes édes mandula kivonat jótékony tulajdonságának köszönhetően természetesen hidratálja a bőrt és kényezteti az érzékeket. Az SCCS ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert hipoallergén tusfürdőt az allergia kockázatának minimalizálására tervezték. Bőrallergének, metil-izotiazolinonok és származékok (MIT), parabén, foszfátokat, ftalát, glikol-éter, színezék, fenoxi-etanol, EDTA nélkül. A készítményt nem tesztelték állatokon. Újrahasznosítható csomagolás.Minőségét megőrzi felbontástól számított 6 hónapig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.