Naturpolc afrikai fekete szappan 100 g

Naturpolc afrikai fekete szappan 100 g

Nincs raktáron

NATURPOLC AFRIKAI FEKETE SZAPPAN: Az afrikai fekete szappan összetevői mindössze a Ghána-i organikus shea vaj, kókuszolaj és pálma olaj, vagyis 100%-ban természetes. Nem tartalmaz kémiai összetevőket, adalékanyagokat, színező vagy illatosító anyagokat, vagy állati eredetű összetevőket.

Kosárba
EAN kód:4575323713327
Márka:Naturpolc
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpolc afrikai fekete szappan 100 g Részletes leírás

NATURPOLC AFRIKAI FEKETE SZAPPAN: Az afrikai fekete szappan összetevői mindössze a Ghána-i organikus shea vaj, kókuszolaj és pálma olaj, vagyis 100%-ban természetes.
Nem tartalmaz kémiai összetevőket, adalékanyagokat, színező vagy illatosító anyagokat, vagy állati eredetű összetevőket.
Nagyon gyakran használt kozmetikai anyag és alapanyag.
Bármely testrészesn alkalmazható- kéz, arc, test vagy akár hajra is.
Természetes módon gazdag A és E -vitaminban, amit a shea vajnak köszönhet.

Könnyen porlad, kezelése ezért némi odafigyelést igényel- de megéri!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.