Winnis öko padló és felülettisztító xxl családi kiszerelés 5000 ml

Winnis öko padló és felülettisztító xxl családi kiszerelés 5000 ml

Nincs raktáron

Tisztítja és higiénizálja a padlózatot és az otthon, iroda, üzem, étterem minden mosható felületét. Hipoallergén: a formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése.

Kosárba
EAN kód:8002295000927
Márka:Winnis
Kiszerelés:5000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winnis öko padló és felülettisztító xxl családi kiszerelés 5000 ml Részletes leírás

Tisztítja és higiénizálja a padlózatot és az otthon, iroda, üzem, étterem minden mosható felületét. Hipoallergén: a formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése. Nikkel-, kobalt- és krómtesztelt termék (0,2 ppm alatti érték). HACCP kompatibilis.
Teljesen újrahasznosítható csomagolás.
Foszfort nem tartalmaz. A termékben található, felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók (a 648/2004/EK rendelet alapján).
A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át. Felhasználás hígítva: öntsön 1 / 2 kupakkal (25 ml) 5 liter vízbe. Felhasználás hígítás nélkül: Öntse közvetlenül egy nedves törlőruhára vagy szivacsra, törölje át majd öblítse le.
Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a szembejutást. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Ne nyelje le. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, vigye magával a termék csomagolását. Vegyi összetétel: 5% alatt: alkohol, szappan, anionos felületaktív elemek, nemionos felületaktív elemek. Egyéb alkotórészek: phenoxyethanol, illatanyag.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.