Perga 3 rétegű bambusz toalettpapír 4 db

Perga 3 rétegű bambusz toalettpapír 4 db

Raktáron

4 tekercs, 3 rétegű Perga bambusz toalettpapír egy csomagban. Minden tekercs wc papíron 350 db lap található, mely átlagosan 2, 5-ször több, mint a hagyományos wc papírok lapszáma. A 4 tekercses bambusz toalettpapír gyűjtő doboza papírból készült, rajta a műanyag ablak pedig újrahasznosítható anyagból.

3 236 Ft
egységár: 809,04 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860253006
Márka:Perga
Kiszerelés:4 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Perga 3 rétegű bambusz toalettpapír 4 db Részletes leírás

4 tekercs, 3 rétegű Perga bambusz toalettpapír egy csomagban. Minden tekercs wc papíron 350 db lap található, mely átlagosan 2,5-ször több, mint a hagyományos wc papírok lapszáma.

A 4 tekercses bambusz toalettpapír gyűjtő doboza papírból készült, rajta a műanyag ablak pedig újrahasznosítható anyagból.

Válaszd te is a Perga bambusz toalettpapírt és tegyél egy lépést a környezet megóvása érdekében.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.