Prana glicin 250 g

Raktáron

A glicin úgynevezett aminosav (nem esszenciális), amelyet a szervezet önmaga számára csak kis mennyiségben képes előállítani. A glicin segít a szervezetnek a glikogén és a zsírok szállításában, lebontásában, ezzel növelve a sejtek energia ellátását.

2 134 Ft
egységár: 8,54 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887460791
Márka:Prána
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prana glicin 250 g Részletes leírás


A glicin úgynevezett aminosav (nem esszenciális), amelyet a szervezet önmaga számára csak kis mennyiségben képes előállítani. A glicin segít a szervezetnek a glikogén és a zsírok szállításában, lebontásában, ezzel növelve a sejtek energia ellátását. Támogatja az immun- és idegrendszert, valamint az emésztést, de még számos jótékony hatással bír. 


Összetevők: 100% glicin


Fogyasztási javaslat:  Napi körülbelül 1 púpos kanállal, folyadékban, vagy édesítőként használva, akár sütéshez is.


Származási hely: Kína


Átlagos tápérték 100g termékben: 


Energia:
Zsír: 
0g
Amelyből telített zsírsavak: 
0g
Szénhidrát: 
0g
Amelyből cukrok: 
0g
Fehérje:
 99g 
Só: 
0g


Nettó tömeg: 250g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.