Intraglobin liposzómás vasat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db

Raktáron

Liposzómás vasat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db Liposzómás vasat, C-vitamint, folsavat, B12-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, amely hozzájárul a normál vérképzéshez, valamint a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez.

4 181 Ft
egységár: 139,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8056147650167
Márka:Intraglobin
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Intraglobin liposzómás vasat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db Részletes leírás

Liposzómás vasat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db

Liposzómás vasat, C-vitamint, folsavat, B12-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, amely hozzájárul a normál vérképzéshez, valamint a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez.
Az INTRAGLOBIN® liposzómás étrend-kiegészítő nagy mennyiségű biológiailag hozzáférhető vasforrást tartalmaz, amely 3-as kötésű vas(III)-pirofoszfát liposzómakomplexként található meg. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, amely az erek normál működéséhez szükséges.
• jobb felszívódás a bélrendszerben
• jobb biohasznosulás

Összetevők: liposzómás vas(III)-pirofoszfát, zselatin (kapszula anyaga), mikrokristályos cellulóz, C-vitamin (aszkorbinsav), folsav, B12-vitamin (Cianocobalamin).

Adagolása:
Napi 1 kapszula bő vízzel lenyelve.

Tárolás
Hűvös, száraz helyen, 25° C alatt, közvetlen napfénytől és hőforrástól elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.