Pure Alchemy argint coloidal silvermed 50ppm 480 ml

Nincs raktáron

A hagyományos orvoslásban úgy vélik, hogy az ezüstnek antibakteriális, vírus-, és gombaellenes, regeneráló, vitalizáló és gyulladáscsökkentő hatása van. .

Kosárba
EAN kód:6426556777021
Kiszerelés:480 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pure Alchemy argint coloidal silvermed 50ppm 480 ml Részletes leírás

A SilverMed olyan ezüstkolloid oldat magas tisztaságú strukturált vízből és elektrolitikusan tisztított ezüstből 99,99% -ig (0,9999) készül.
A SilverMed 100% -ban természetes ásványi anyag pótló. Szerkezetéből adódóan a biohasznosulása rendkívül magas. Íze semleges, elmarad a várt fémes íz, a nagyon érzékenyek is csak enyhén érezhetnek fémes ízt!

Adagolás: A fenntartó adag 1-3 teáskanál, naponta 1-3 alkalommal. Ezek kis mennyiségek, amelyek immunmoduláló, regeneráló, homeosztatikus hatással bírnak. A napi adag vízzel hígítható, és egész nap fogyasztható. A lenyelés előtt időnként (akár hígított formában) történő szájban tartás felerősítheti a hatásokat, különösen az energetikai-információs természetűeket.

Súlyos fertőzés esetén azonban egy felnőtt akár 500ml SilverMed 50 ezüstkolloidot is fogyaszthat naponta, rövid ideig (1-2 hónapig), veszély nélkül. Gyermekek esetében az adagokat (fenntartó és roham kezelésként) a testtömeg aránnyal megfelelően csökkentik.

Összetevők: Csak tiszta ezüstöt és ultratiszta vizet tartalmaz.

Az ezüst kolloid a legtöbb ember számára nem allergén. Rendkívül ritkán, általában kevesebb mint 1/10000 embernél lehet allergiás reakció néhány fémre, például nikkelre vagy ezüstre. Ebben az esetben az ezüstkolloidot először nagyon kis, nagyon híg mennyiségben kell tesztelni, majd fokozatosan növelni, és közben megfigyelni a test reakcióját.

A tárolása napfénytől védett helyen javasolt, az ezüst fényérzékeny.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

K. János2024. 01. 25.

  Vírusok, és baktériumok ellen kiváló!