Interherb kollagén és hyaluronsav szépségformula intense tabletta 30 db

Raktáron

Nagydózisú és kiváló biohasznosulású hidrolizált kollagén peptidet és hialuronsavat, valamint a bőr egészségében szerepet játszó vitaminokat (A- és C-vitamin, Biotin) tartalmazó komplex készítmény. A kollagén a bőr-, a porc- és csontszövet ellenálló, ugyanakkor rugalmas vázanyaga, hialuronsavval együtt részt vesz a bőr szerkezeti felépítésében.

4 791 Ft
egységár: 159,71 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999542645860
Márka:Interherb
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Interherb kollagén és hyaluronsav szépségformula intense tabletta 30 db Részletes leírás

Nagydózisú és kiváló biohasznosulású hidrolizált kollagén peptidet és hialuronsavat, valamint a bőr egészségében szerepet játszó vitaminokat (A- és C-vitamin, Biotin) tartalmazó komplex készítmény. A kollagén a bőr-, a porc- és csontszövet ellenálló, ugyanakkor rugalmas vázanyaga, hialuronsavval együtt részt vesz a bőr szerkezeti felépítésében. Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának megőrzéséhez, míg a C-vitamin támogatja a megfelelő kollagén képződést és ezen keresztül a bőr normál állapotának, azaz egészséges szerkezetének fenntartását. A biotin hozzájárul a bőr és a haj megfelelő állapotának, így épségének és szépségének fenntartásához. Összetevők/tabletta: Hidrolizált kollagén kivonat*; hialuronsav nátriumsója; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz; L-aszkorbinsav; A-vitamin acetát; csomósodást és lesülést gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum, polietilénglikol; színezékek: titán-dioxid, kárminsav; D-biotin.
*Hidrolizált szarvasmarha kollagén. ?A peptid térszerkezete alapján 1. és 2. típusba sorolható a kivonat, így a bőr és a porcban lévő szövetek regenerálására egyaránt alkalmas.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.