Arkocaps gyömbér kapszula 40 db

Raktáron

Kimutatták a megtermékenyítő képességre gyakorolt jótékony hatást: egyrészt fokozza a spermiumok termelését, másrészt azok mozgékonyságát.  Fokozza az epekiválasztást, és javítja az epeelfolyást. Összetevők: Porított gyömbér és gyömbér gyöktörzs kivonat (zingiber officinale), akácgumi, Rizskeményítő.

5 031 Ft
egységár: 125,77 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3578836210032
Márka:Arkocaps
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Arkocaps gyömbér kapszula 40 db Részletes leírás

Kimutatták a megtermékenyítő képességre gyakorolt jótékony hatást: egyrészt fokozza a spermiumok termelését, másrészt azok mozgékonyságát. Fokozza az epekiválasztást, és javítja az epeelfolyást.
Összetevők: Porított gyömbér és gyömbér gyöktörzs kivonat
(zingiber officinale), akácgumi, Rizskeményítő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.