Bioextra c+cink étrend-kiegészítő retard kapszula 60 db

Raktáron

Nyújtott hatású C-vitamin 500 mg + Cink 10 mg az immunrendszer normál működéséért és a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséért. A C-vitamin és cink hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez; a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez; a bőr normál állapotának fenntartásához.

3 073 Ft
egységár: 51,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997367703802
Márka:Bioextra
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra c+cink étrend-kiegészítő retard kapszula 60 db Részletes leírás

Nyújtott hatású C-vitamin 500 mg + Cink 10 mg az immunrendszer normál működéséért és a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséért.

A C-vitamin és cink hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez; a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez; a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul: a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a fogíny, a fogak, a porcok és a csontozat működésének fenntartásához. A cink hozzájárul: a haj, a köröm normál állapotának fenntartásához; a normál DNS-szintézishez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.