Golden Flavours turmeric latte mix sweet love 10 g

Nincs raktáron

Fedezd fel a szerelem aromáját a Turmeric Latte Mix Sweet Love segítségével – egy színes ital afrodiziákumokkal és revitalizáló összetevőkkel! Limitált kiadás A vanília és a fahéj ellazulásra késztet, aktiválja a boldogság hormont, míg a kurkuma, a maca és a ginzeng fellángoltatja a szenvedélyt és élénkíti az érzékeket.

Kosárba
EAN kód:5949133000448
Márka:Golden Flavours
Kiszerelés:10 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Golden Flavours turmeric latte mix sweet love 10 g Részletes leírás

Fedezd fel a szerelem aromáját a Turmeric Latte Mix Sweet Love segítségével – egy színes ital afrodiziákumokkal és revitalizáló összetevőkkel! Limitált kiadás





A vanília és a fahéj ellazulásra késztet, aktiválja a boldogság hormont, míg a kurkuma, a maca és a ginzeng fellángoltatja a szenvedélyt és élénkíti az érzékeket. A kókusztej mindezeket a pazar ízeket egy olyan italba helyezi, amelyet állítólag szeretni kell.

És mivel a szerelemben elengedhetetlen egy csepp méz, minden csészébe tegyünk egy teáskanálnyit.



Afrodiziákum és revitalizáló tulajdonságokkal rendelkező összetevők keveréke:



Kurkuma

Fahéj

Ginzeng

Vanília

kuruzsló

Kókuszcukor

Bors

Kókusztej





Jellemzők



Vegán, gluténmentes, nem besugárzott, nem tartalmaz GMO-kat, laktóz mentes, zselatin mentes, tartósítószer mentes, ""transz"" zsír mentes, nehézfémeket, alacsony glikémiás indexű.





100%-ban természetes összetevő

Kurkuma por (Curcuma longa), kókuszvirág kivonat (Cocos nucifera), ginzeng por (Panax ginseng), maca por (Lepidium meyenii), kókusz gyümölcs tej kivonat (Cocos nucifera), Ceylon fahéj por (Cinnamomum Zeylanicum Bark), Vanília por (Vanilla plan). ), Feketebors por (Piper nigrum).



A Kurkuma Latte Mix Sweet Love hozzájárul:

A szexuális funkció javítása
Fokozott libidó és termékenység
Az energia és a vitalitás optimális szintjének fenntartása
A hangulat javítása
Az állóképesség növelése
A fáradtság és a stressz csökkentése
Az immunrendszer támogatása
Az emésztőrendszer, a máj, az epehólyag működésének javítása
A gyulladáscsökkentő hatás javítása
A szervezet méregtelenítése
A lelki egyensúly elősegítése
A vitaminok és ásványi anyagok hatékony felszívódásának serkentése
Vírusfertőzések enyhítése
Javítja az antioxidáns hatást a szabad gyökök elleni küzdelem révén
A szabad gyökök hatásának blokkolása szennyezés, sugárzás, növényvédő szerek miatt
Az LDL koleszterin csökkentése a vérben
A zsírsejtek máj általi lebontásának stimulálása
Fokozott ízületi rugalmasság
Az egészséges bőr megőrzése
A szív- és érrendszer támogatása
Az idegrendszer működésének javítása
A menopauza tüneteinek csökkentése




A kurkumát az ájurvédikus gyógyászat természetes gyógymódként használta számos betegség kezelésére, beleértve a légúti problémákat, reumát, bőrbetegségeket, emésztési és májproblémákat. Ma már a modern orvostudomány is elismeri érdemeit.

Az antioxidánsokban gazdag kurkuma erős gyulladáscsökkentő, vírusellenes, antibakteriális, antiallergiás és vérszegénység-ellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Amellett, hogy pozitív hatással van az immunitásra, a kurkuma serkenti az agy egészségét és javítja a hangulatot. Gyakran ajánlják depresszió és álmatlanság kezelésére.

A fekete bors vitathatatlanul hozzájárul a Latte Mix előnyeihez, fontos szerepet játszik az emésztőrendszer és a légzőrendszer egészségében. Enyhíti a megfázás tüneteit, küzd a vérszegénység és a szabad gyökök ellen, gazdag kalciumban, káliumban, magnéziumban, cinkben, vasban és antioxidánsokban, például A- és C-vitaminban. A fekete bors segíti a szervezet szelén és B-vitaminok felszívódását, de ami a legfontosabb, segíti a kurkuma (a kurkuma hatóanyaga) szervezet általi felszívódásához, növelve annak jótékony hatását!



A csodaszernek tartott ginzenget a hagyományos kínai gyógyászatban több mint 5000 éve használják. Az ókori Indiában a ginzenget azért használták, mert képes volt „a bika erejét” adni fiataloknak és időseknek egyaránt. A ginzeng legismertebb előnye, hogy csökkenti a stresszt és a fáradtságot, mivel az egyik legszélesebb körben használt adaptogén növény a világon. A ginzenget a libidó növelésére és a férfiak merevedési funkciójának javítására is használják.



A maca egy keresztes virágú zöldség, amely több mint 4000 méteres magasságban nő az Andok-hegységben, más néven perui ginzeng. Ennek a gyökérnek a legismertebb előnyei: energetizálja a szervezetet, javítja a hangulatot, küzd a stressz ellen, növeli a termékenységet és a libidót férfiaknál és nőknél, valamint csökkenti a változókor tüneteit.



A vanília talán a legkellemesebb illat. És nem is csoda, mert a vanília jótékony hatással van az idegrendszerre, csillapítja az izgatottságot és a depressziót a szerotonin (a boldogság hormonja) stimulálásával.



A fahéj csodálatos fűszer a desszertekben és az ízesített italokban, de gazdag antioxidánsokban is, segít az immunitás és az emésztés javításában, valamint a gyulladások csillapításában.



A kókusztej rengeteg vitamint, magnéziumot, kálciumot, zsírsavat tartalmaz, amelyek segítenek a fogyásban, stabilizálja a vércukorszintet és jót tesz az ízületek egészségének. Tehát egy IGEN a kókusztejre!



A kókuszcukor egészséges alternatívája a finomított cukornak, sokkal alacsonyabb glikémiás indexszel. Ez az az összetevő, amely kellemes, karamell ízű ízt ad ennek az italnak.

Szinte lehetetlen lenne nem izgulni ettől az egészséges összetevők keverékétől, a vegán, bio, koffeinmentes elixírtől!





Elkészítés módja



Adjon hozzá 1 evőkanál (5-10 g) port 200-300 ml meleg növényi tejhez, turmixokhoz, fehérjeturmixokhoz vagy természetes gyümölcslevekhez. Jól simára keverjük (lehetőleg turmixgépben vagy mixerben).



Ellenjavallat



A kurkuma nem ajánlott terhes és szoptató nőknek, vesekő- vagy epehólyagban szenvedőknek, valamint véralvadásgátló vagy gyulladáscsökkentő kezelésben részesülőknek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.