Life Spirit humin 20 kapszula 60 db

Life Spirit humin 20 kapszula 60 db

Raktáron

A Life Spirit Humin 20 kapszula Huminsavat, Fulvosavat, Quercetint, ásványi anyagokat, mikro-, makro és nyomelemeket valamint C-vitamint és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula Máriatövis, Csalán, Mezei zsúrló, Feketebors kivonattal, Ginseng és Gyömbér gyökér kivonattal, valamint Q10 koenzimmel.

7 964 Ft
egységár: 132,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999861106110
Márka:Life Spirit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Life Spirit humin 20 kapszula 60 db Részletes leírás

A Life Spirit Humin 20 kapszula Huminsavat, Fulvosavat, Quercetint, ásványi anyagokat, mikro-, makro és nyomelemeket valamint C-vitamint és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula Máriatövis, Csalán, Mezei zsúrló, Feketebors kivonattal, Ginseng és Gyömbér gyökér kivonattal, valamint Q10 koenzimmel. 2 havi adag!

A Humin 20 C-vitamin, Vas, Réz és Szelén tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához. A termék C-vitamin, Mangán és Cink tartalma hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a normál energiatermelő folyamatok fenntartásához. C-vitamin, Cink és Jód tartalma hozzájárul a normál szellemi és kognitív funkciók fenntartásához. A népi gyógyászat tapasztalatai szerint a Máriatövis, Csalán és Mezei zsúrló kivonatai segítik a máj és a vesék működését.

Milyen esetekben ajánlott a Humin 20 szedése?
ásványi anyagok, mikro-, makro és nyomelemek pótlására
a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére
az immunrendszer ellenállóképességének fokozására
a szervezet méregtelenítésére
betegségek utáni lábadozáshoz
a szervezet roborálására

Life Spirit Humin 20 összetétel
Hatóanyag tartalom 1 kapszulában NRV%*
Huminsav 300 mg NA
Fulvosav 200 mg NA
Máriatövis mag kivonat 100 mg NA
C-vitamin 80 mg 100
MSM 50 mg NA
Csalán levél kivonat 20 mg NA
Ginseng gyökér kivonat 20 mg NA
Mezei zsúrló kivonat 20 mg NA
Quercetin 20 mg NA
Vas 14 mg 100
Cink 10 mg 100
Q10 koenzim 10 mg NA
Gyömbér gyökér kivonat 5 mg NA
Mangán 2 mg 100
Szilícium 1,8 mg NA
Réz 1 mg 100
Piperin 1 mg NA
Bór 0,5 mg NA
Jód 150 µg 100
Szelén 55 µg 100
Molibdén 50 µg 100
Króm 40 µg 100
NRV % = Napi beviteli referencia érték felnőttek számára NA = nincs adat


Összetevők: Huminsav, Fulvosav, Máriatövis mag kivonat, Vitamin: C-vitamin (L-aszkorbinsav); Vas (II)-biszglicinát, Metil-szulfonil-metán (MSM), Csalán levél kivonat, Ginzeng gyökér kivonat, Mezei zsúrló kivonat, Quercetin, Cink-oxid, Koenzim-Q10, Mangán-szulfát, Gyömbér gyökér kivonat, Nátrium-tetraborát, Réz(II)-szulfát, Feketbors kivonat, Króm(III)-klorid, Kálium-jodid, Nátrium-szelenit, Ammónium-molibdát. Kapszula: növényi cellulóz.

Felhasználás: Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula. A napi adagot étkezés után bő folyadékkal fogyassza.

Figyelem: A javasolt napi adagot ne lépje túl. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.