Netamin prosztamix9 kapszula 60 db

Raktáron

Étrendkiegészítő fűrészpálmával, kisvirágú füzikével, csalánnal, tökmagkivonattal, egyéb gyógynövény kivonatokkal, D-vitaminnal és cinkkel. 60 db-os kiszerelés, 1 havi adag (napi 2 kapszula ajánlott) Alkalmazásának területei: Férfiaknak a prosztata normál működésének támogatására Kiknek lehet ajánlott elsősorban kiegészítőként való alkalmazása? 40 év feletti férfiaknak, A ProsztaMix9 kapszulában található fűrészpálma gyümölcsének kivonata hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez, támogatja a vizelet áramlását és a 45 év feletti férfiak normál vizelési funkcióit.

5 453 Ft
egységár: 90,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887317590
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin prosztamix9 kapszula 60 db Részletes leírás

Étrendkiegészítő fűrészpálmával, kisvirágú füzikével, csalánnal, tökmagkivonattal, egyéb gyógynövény kivonatokkal, D-vitaminnal és cinkkel.
60 db-os kiszerelés, 1 havi adag (napi 2 kapszula ajánlott)

Alkalmazásának területei:
Férfiaknak a prosztata normál működésének támogatására

Kiknek lehet ajánlott elsősorban kiegészítőként való alkalmazása?
40 év feletti férfiaknak,

A ProsztaMix9 kapszulában található fűrészpálma gyümölcsének kivonata hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez, támogatja a vizelet áramlását és a 45 év feletti férfiak normál vizelési funkcióit. A tökmagkivonat hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és a prosztata egészséges működésének fenntartásához, a helyes hólyagfunkcióhoz és vizelet áramlásához. A kisvirágú füzike kivonata szintén hozzájárul az egészséges prosztata fenntartásához. A csalánlevél kivonata a jóindulatú prosztata megnagyobbodás első és második stádiuma esetén a vizelési rendellenességek tüneti kezelésében segíthet. A gyömbér segíthet a gyulladásos reakciók kezelésében. A likopin egy rendkívül erős prosztatabarát antioxidáns. A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A D-vitamin hozzájárul az izmok egészséges működéséhez. A feketebors-kivonat (98% piperin) javítja a hatóanyagok felszívódását és a szervezetben történő hasznosulását.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.