Now sunflower lecithin kapszula 1200mg 100 db

Now sunflower lecithin kapszula 1200mg 100 db

Nincs raktáron

A Napraforgó Lecitin termék egy lecitin forrás, mely több, a természetben megtalálható anyagból áll. Található benne inozitol, linolsav, egészséges zsírsavak és kolin is, mely támogatja a homocisztein és a lipidek anyagcseréjét, valamint megőrzi a máj normál funkcióit is.

Kosárba
EAN kód:733739023117
Márka:Now
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now sunflower lecithin kapszula 1200mg 100 db Részletes leírás

A Napraforgó Lecitin termék egy lecitin forrás, mely több, a természetben megtalálható anyagból áll. Található benne inozitol, linolsav, egészséges zsírsavak és kolin is, mely támogatja a homocisztein és a lipidek anyagcseréjét, valamint megőrzi a máj normál funkcióit is.
A lecitin igen hatékony az agy és az idegrendszer újraprogramozásában, olyan pszichológiai rendellenességek kezelésére alkalmazzák, mint a Tourette-szindróma, az Alzheimer-kór, valamint a bipoláris rendellenességek (például a mániás depresszió). Az idegsejtek természetes tápláléka, szellemi és fizikai kimerültség esetén regenerálja a szervezetet, növeli a teljesítőképességet. Fogyasztása kifejezetten javasolt nehezen tanulók és memóriaproblémákkal küzdő idős emberek számára. Kiemelt szerepe van a csontvelő, az idegrendszer, a szív és a máj működésében, jelentős mennyiségben megtalálható például az izmokban, az idegsejtekben és az agyban.
Szellemi és fizikai kimerültség esetén elősegíti a szervezet regenerálódását, javítja a memóriát és a koncentráló képességet, növeli a szervezet teljesítőképességét. Kiváló memóriajavító.
A napraforgó lecitin egy természetes lecitinforrás, mely megtalálható az emberi test, a növények és az állatok összes sejtjében. Több természetben előforduló összetevőből áll, például inozitol, linolsav, foszfatidil-szerin, valamint egészséges zsírsavak. Nagyon fontos összetevője a kolin is, mely támogatja a homocisztein és a lipidek anyagcseréjét, valamint megőrzi a máj normál funkcióit. A napraforgó lecitin lágyzselatin kapszulák nem tartalmaznak szóját és GMO mentesek.
Összetétel : Softgel kapszula (szarvasmarha zselatin, glicerin, víz) és organikus extraszűz olívaolaj.
Felhasználási javaslat: Naponta 3 kapszula fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.