Prostacell étrend-kiegészítő kapszula 60 db

Raktáron

A ProstaCell készítmény hatóanyagai révén hozzájárulhat az egészséges prosztata működéséhez. A csalán gyökér kivonat hozzájárul az egészséges prosztata fenntartásához. A béta szitoszterol hozzájárul a prosztata és a vese normál működéséhez.

9 110 Ft
egységár: 75,92 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999066212029
Márka:Prostacell
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prostacell étrend-kiegészítő kapszula 60 db Részletes leírás

A ProstaCell készítmény hatóanyagai révén hozzájárulhat az egészséges prosztata működéséhez. A csalán gyökér kivonat hozzájárul az egészséges prosztata fenntartásához. A béta szitoszterol hozzájárul a prosztata és a vese normál működéséhez. A likopin csökkenti a prosztata oxidatív károsodását. A Cink (Zn), Bór (B) és Szelén (Se) hozzájárulnak a prosztata egészséges működéséhez. A termék fő hatóanyagai:
• Csalán gyökér – Hozzájárul az egészséges prosztata fenntartásához. Segíti a 45 éves kor feletti férfiak normál vizelési funkcióinak működését.
• Fűrészpálma – Hatóanyagai szerepet játszanak a prosztata normál méretének megőrzésében. Továbbá hozzájárul a reprodukciós funkciók normál működéséhez. A csalán gyökér kivonat jótékony hatással van a férfi egészségre.
• Huminsav – A huminsav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes támogatást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.
• Béta szitoszterol – Hozzájárul a prosztata és a vese normál működéséhez. Segít a normál prosztata méret megtartásában és a vizelési problémák normál működésben is szerepet játszik.
• Cink – Segíti a normál tesztoszteron szint megtartását. Hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.