Riavita c+d vitamin quercetinnel kapszula 90 db

Raktáron

Flavonoidok és vitaminok védő szinergiája A szervezet védelme betegségek, fertőzések vagy a fizikai rosszullétben megtestesülő stressz ellen egy fontos egészségügyi cél, és nem csak azért, mert nem jó érzés gyengélkedni, de egy sokat jelentő programot vagy nyaralást sem szeretnénk lemondani betegség miatt.

7 770 Ft
egységár: 86,33 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999862010072
Márka:Riavita
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Riavita c+d vitamin quercetinnel kapszula 90 db Részletes leírás

Flavonoidok és vitaminok védő szinergiája



A szervezet védelme betegségek, fertőzések vagy a fizikai rosszullétben megtestesülő stressz ellen egy fontos egészségügyi cél, és nem csak azért, mert nem jó érzés gyengélkedni, de egy sokat jelentő programot vagy nyaralást sem szeretnénk lemondani betegség miatt.



A védekezőképességünket növelhetjük, ha a szokásos C- és D-vitamin kúrát egy olyan növényi színanyaggal erősítjük, mely az utóbbi pár évben kiemelt figyelmet kapott, hiszen intenzív antioxidáns tulajdonságán túl vírusellenes és antimikrobiális hatású, valamint C- és D-vitaminokkal kombinálva új szintre emeli az immunitást. Ez a pigment, ami pl. a japánakác virágjának kölcsönöz sárgás színt, a flavonoidok családjába tartozó quercetin, vagy magyarosan kvercetin.



A kvercetinnel és más flavonoidokkal felerősített C- és D-vitamin kombináció




növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet,
mérsékli a megfázásos betegségek lefolyását,
a veleszületett és az adaptív immunrendszer támogatója,
gyulladáscsökkentő,
kiváló választás allergiások vagy asztmában szenvedők számára,
erősíti és rugalmasan tartja az érfalakat, mérsékli a magas vérnyomást,
csökkentheti egyes rákbetegségek kialakulásának kockázatát.


A RIAVITA VITAMIN C+D+Quercetin egy termékben kombinálja a nagy dózisú C- és D-vitaminokat természetes flavonoidokkal: kvercetinnel és szőlőmag kivonattal. A hatóanyagok kombinációja nem véletlen, hiszen azok igazoltan szinergikus, egymást erősítő immun-moduláló hatást fejtenek ki.



Kiszerelés: 90 db zselatin kapszula.



Adagolás: Napi 2 kapszula (egyben vagy két részletben) étkezés utáni fogyasztása javasolt, mely 1000 mg C-vitamint, 4000 NE D-vitamint és 200 mg kvercetint valamint szőlőmag kivonatot tartalmaz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.