Riavita detox kapszula 90 db

Nincs raktáron

Méregtelenítés - Komplex tisztítás és védelem A modern életvitelnek a kényelmes előnyei mellett bizony ára is van, amit szó szerint a saját bőrünkön tapasztalunk: bőrünk és más szerveink idő előtti öregedéséhez vezet a városi szmog, ultrafeldolgozott élelmiszerek, a lakó- vagy munkakörnyezetünk és az ivóvíz szennyezettsége, amit a gyakori alkoholfogyasztás és dohányzás tovább erősít.

Kosárba
EAN kód:5999862010058
Márka:Riavita
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Riavita detox kapszula 90 db Részletes leírás

Méregtelenítés - Komplex tisztítás és védelem



A modern életvitelnek a kényelmes előnyei mellett bizony ára is van, amit szó szerint a saját bőrünkön tapasztalunk: bőrünk és más szerveink idő előtti öregedéséhez vezet a városi szmog, ultrafeldolgozott élelmiszerek, a lakó- vagy munkakörnyezetünk és az ivóvíz szennyezettsége, amit a gyakori alkoholfogyasztás és dohányzás tovább erősít. A méreganyagokkal szembeni kitettséggel megnő a krónikus betegségek kockázata, ilyenek például a cukorbetegség, a zsírmáj, veseelégtelenség vagy egyes ráktípusok. Jó hír, hogy a májban, a vesékben és a belekben végbemenő természetes méregtelenítési folyamatok támogatásával szervezetünknek átfogó segítséget nyújthatunk.



A népi gyógyászat évszázadok óta kínál olyan méreganyageltávolítást serkentő gyógynövényeket, melyeket a mai modern orvostudomány is elismer.



A máriatövis magjából izolált szilimarin széleskörben használt hatóanyag máj- és epeproblémák kezelésére. Klinikai vizsgálatok bizonyítják májregeneráló hatását zsírmájbetegségben, májzsugorban szenvedőknél, illetve vírusos eredetű májkárosodások esetén.



A Kombucha egy fermentált tea, amelyet évezredek óta fogyasztanak Ázsiában. Egyrészt tartalmazza a teára jellemző erőteljes antioxidánsokat, másrészt a tea előnyein túl az érlelési folyamatnak köszönhetően a Kombucha még valami extrát is kínál: probiotikum tartalma jótékony hatással van a bélmikrobiomra, és a bélfal sejtjeiben lezajló méregtelenítésre.



 



A pitypangot a hagyományos orvoslásban az emésztőrendszer általános egészségének javítására alkalmazzák, mint értékes prebiotikus rostforrást, de bizonyos gyógyszerek és tartósítószerek veseterhelésének csökkentésében is jeleskedik.



 



Ez a hármas gyógynövény kombináció a következő esetekben kínál átfogó támogatást:




Vese és májfunkciók támogatása, regenerációja,
Májbetegségek (zsírmáj, hepatitisz),
Béltisztítás és normál bélflóra támogatása,
Megterhelő gyógyszeres kúrát követő regeneráció,
Nehézfémekkel való érintkezés,
Másnaposság tüneteinek enyhítése.


A RIAVITA DETOX a népi gyógyászatban méregtelenítésre használt gyógynövénykivonatok – máriatövisből kinyert szilimarin, pitypanggyökér és kombucha – valamint vitaminok modern kombinációja a kiválasztó és méregtelenítő szervrendszerünk átfogó támogatására.



Kiszerelés: 90 db növényi hipromellóz kapszula.



Adagolás: Napi 3 kapszula étkezés utáni fogyasztása javasolt, bő folyadékkal. Egy kúra ajánlott hossza legalább 3 hónap.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.