Vitapaletta glükózamin, msm, kondroitin, c-vitamin, kurkuma, kollagén komplex kapszula 90 db

Nincs raktáron

Adagolás: Napi 3 tablettát bő folyadékkal javasolt lenyelni. Nyelési nehézség esetén a tabletta a felezőnyomat mentén kettétörhető. Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten, fénytől védve tárolandó.

Kosárba
EAN kód:5999886107581
Márka:Vitapaletta
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitapaletta glükózamin, msm, kondroitin, c-vitamin, kurkuma, kollagén komplex kapszula 90 db Részletes leírás

Adagolás: Napi 3 tablettát bő folyadékkal javasolt lenyelni. Nyelési nehézség esetén a tabletta a felezőnyomat mentén kettétörhető.

Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten, fénytől védve tárolandó.
Nettó tömeg: 162 g (90 db 1800 mg-os filmtabletta)
Összetevők: glükózamin-hidroklorid, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), MSM, kondroitin-szulfát, sűrítőanyag (polivinilpirrolidon), bevonat [sűrítőanyag (hidroxipropil-metil-cellulóz), színezék (kalcium-karbonát), fényezőanyag (polietilénglikol)], stabilizátor (térhálós nátrium-karboximetil-cellulóz), C-vitamin (L-aszkorbinsav), sűrítőanyag (hidroxipropilmetil-cellulóz), kurkuma (Curcuma longa) gyökér kivonat, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), hal kollagén, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A flakon szilikagéllel megtöltött tasakot tartalmaz, mely nedvességmegkötésre szolgál, fogyasztásra alkalmatlan, ne egye meg! A készítményt tartsa gyermekek elől elzárva! Fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, véralvadástgátló gyógyszert szedők számára, valamint epekő esetében nem ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.