Prana bio vörös maca por 250 g

Raktáron

A Piros maca  egy keresztes fás szárú növény, amely 4100–4500 m magasságban a perui Andokban nő. A szélsőséges növekedési feltételek kedvezőek a tápanyagokban és fitokémiai anyagokban gazdag összetételre.

4 147 Ft
egységár: 16,59 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999573230158
Márka:Prána
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prana bio vörös maca por 250 g Részletes leírás

A Piros maca  egy keresztes fás szárú növény, amely 4100–4500 m magasságban a perui Andokban nő. A szélsőséges növekedési feltételek kedvezőek a tápanyagokban és fitokémiai anyagokban gazdag összetételre.


A maca gyökérpor rendkívüli élelmiszer, páratlan aminosavak forrása, és szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok komplexét tartalmazza. Tartalmaz egy lenyűgöző bio-aktív vegyületet is, amelyek közül soknak, ha nem mindegyikének számít számos előnye, például glükozinolátok, alkaloidok és szterinek. Magas táplálkozási értékkel bíró, fehérjéiket tartalmaz. (10-14%), pl polipeptidek, amelyek a száraz gyökér 11% -át teszik ki. 10% kalciumot és jelentős mennyiségű magnéziumot és káliumot, valamint más ásványokat, például vasat, szilíciumot, jódot, mangánt, cinket, nátriumot, rezet tartalmaz.


A szerves vörös macapor a női progesztogén természetes megerősítése, amely a menopauza tüneteiben is segít, a vörös maca fitoösztrogének alkotóelemet tartalmaz, amely bizonyos növényi eredetű élelmiszerekben megtalálható.


Immunerősítő, csökkenti a stresszt, növeli a termékenységet mindkét nemnél.
Segítség menopauza ellen és prosztata gyulladás ellen. Antioxidáns.


Összetevők: 100% bio vörös maca por


Egyéb allergének: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.


Származási hely: Peru 


Átlagos tápérték 100g termékben: 
Energia: 1448kJ/342kcal
Zsír: 0,6g Amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 67g Amelyből cukrok: 24g
Fehérje: 12g
Rost: 10g
Só: 0,53g


 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.