Béres Retard C-vitamin 1000 mg + Herbal filmtabletta 45 db

Nincs raktáron

Béres C Retard 1000 mg + Herbal filmtabletta, elnyújtott kioldódású C-vitamint, 2000 NE D3-vitamint és Echinacea purpurea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. .

Kosárba
EAN kód:5997207716337
Márka:Béres
Kiszerelés:45 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Retard C-vitamin 1000 mg + Herbal filmtabletta 45 db Részletes leírás

Béres Retard C-vitamin 1000 mg + Herbal filmtabletta 45 db

Komplex készítmény a Bérestől 1000 mg C-vitaminnal, 2000 NE D-vitaminnal és Echinacea purpurea kivonattal.
A készítmény szedése betegségeket követő felépülés időszakában, valamint fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén ajánlott.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
Továbbá antioxidáns hatású anyag, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.
A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, normál fogazat és izomfunkció fenntartásához és szerepet játszik a sejtosztódásban.

Összetevők:
L-aszkorbinsav, tömegnövelőszer (hidroxi-propil-metil-cellulóz), Echinacea purpurea natív kivonat, stabilizátor (polivinil-alkohol), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid, nátrium-alumínium-szilikát), maltodextrin, színezékek (kalcium-karbonát, vas-oxid-sárga), hordozók (polietilénglikol, módosított kukoricakeményítő), szacharóz, zselatin, közepes láncú trigliceridek, antioxidáns (butil hidroxi-toluol), kolekalciferol.

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta, amit javasolt bő folyadékkal bevenni.
Tárolás
Gyermekek elől gondosan elzárandó!
A termék száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tartandó.

Figyelmeztetések:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!
A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott!
Más D-vitamin tartalmú készítményekkel történő együttes alkalmazása megfontolást igényel!
A készítmény folyamatosan legfeljebb 8 hétig alkalmazható, ezt követően legalább két hét szünetet kell tartani. 
12 éves kor alatti gyermekek a készítményt nem szedhetik.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendes és az egészséges életmódot.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Reitinger Endre2023. 11. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.