Everhale supreme d3-vitamin spray narancs ízű 40 g

Nincs raktáron

Supreme D3 spray 4000NE A Supreme D3 vitamin spray azért annyira közkedvelt, mert folyékony állapota miatt sokkal jobban felszívódik és hasznosul a szervezetben, mint egy tablettás változat. És az íze, talán a legfinomabb a világon.

Kosárba
EAN kód:5999861513178
Márka:Everhale
Kiszerelés:40 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Everhale supreme d3-vitamin spray narancs ízű 40 g Részletes leírás

Supreme D3 spray 4000NE


A Supreme D3 vitamin spray azért annyira közkedvelt, mert folyékony állapota miatt sokkal jobban felszívódik és hasznosul a szervezetben, mint egy tablettás változat. És az íze, talán a legfinomabb a világon. 1 adag (5 fújás) 4000 NE

A D-vitamin hozzájárul:
az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint
a normál fogazat fenntartásához,
az immunrendszer normál működéséhez,
a kalcium és foszfor normál felszívódásához és
a vér normál kalciumszintjének fenntartásához,
valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.

A Kolekalciferol, más néven D3-vitamin, kétszer hatékonyabb a D-vitamin vérszintjének növelésében, mint a D2-vitamin, az ergokalciferol.
A D-vitaminnak számos fontos funkciója van. Talán a legfontosabb a kalcium és a foszfor felszívódásának szabályozása, valamint az immunrendszer normál működésének elősegítése.
A megfelelő mennyiségű D-vitamin fontos a csontok és fogak normális növekedéséhez és fejlődéséhez. A D-vitamin szerepet játszhat a szklerózis multiplex kockázatának csökkentésében, csökkenti a szívbetegség kialakulásának esélyét és az influenza kialakulásának.
             Európában egy orvosi klinika kutatócsoportja által 2013 tél végén elvégzett országos, reprezentatív D-vitamin-szint mérő kutatás alapján, a népesség 94 %-a nem érte el 75 nmol/l-es elfogadható D-vitamin értéket. A teljes felnőtt népesség 71 %-a a D-vitamin szint 50 nmol/l alatt volt, ami D-vitamin hiánynak felel meg.

 1 adag tartalmaz: D3-vitamin 100 mcg (4000 NE) NRV érték: 2000%


Összetevők: tisztított víz, kolekalciferol, (tömegnövelőszerek, tapadásgátló, antioxidáns, D-alfa tokoferol), narancs aroma, tartósítószerek, citromsav, cink-glükonát, édesítőszer: szukralóz


Alkalmazási javaslat felnőtteknek: napi 5 fújás egyszerre vagy elosztva.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.