Prana bio tulsi por 100 g

Raktáron

A Tulsi (szent bazsalikom, indiai bazsalikom) gyógyító hatásai elismertek, az ayurvéda gyógyászat ősrégi idők óta használja. Vitaminokban, flavonoidokban, antocianinokban és fenolos savakban gazdag. A kozmetikában fertőzésgátló, méregtelenítő, antioxidáns, gyulladásgátló és tisztító hatásáért értékes.

1 762 Ft
egységár: 17,62 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999573230394
Márka:Prána
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prana bio tulsi por 100 g Részletes leírás

A Tulsi (szent bazsalikom, indiai bazsalikom) gyógyító hatásai elismertek, az ayurvéda gyógyászat ősrégi idők óta használja. Vitaminokban, flavonoidokban, antocianinokban és fenolos savakban gazdag.


A kozmetikában fertőzésgátló, méregtelenítő, antioxidáns, gyulladásgátló és tisztító hatásáért értékes. Bőr és fejbőr bántalmak és betegségek széles skálájának a kezelésére és ápolására szánt készítményekben nyert alkalmazást.


Jótékony tulajdonságai:



a stressz,
a keringés,
az immunrendszer és
külsőleg a bőr-
és hajproblémák kezelésében lehet hatékony

Összetevők: 100% bio tulsi


Egyéb allergének: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.


Származási hely: India


Átlagos tápérték 100g termékben: 
Energia: 1065kJ/254kcal
Zsír: 2,9g Amelyből telített zsírsavak: 0,6g
Szénhidrát: 21,1g Amelyből cukrok: 4,4g
Fehérje: 17g
Só: 0g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.